Sommerblomster

Sommerblomster holder ikke altid så længe. Kunstige sommerblomster er den bedste erstatning til levende planter, hvis du ikke ønsker al vedligeholdelsen, og ønsker sommerblomster året rundt. Hos Jespers Planteskole har vi også kunstige sommerblomster, som holder ligeså længe du ønsker det. Sommerblomster som er kunstigt fremstillet, er fantastiske og utrolig virkelighedstro. Her slipper man for alt pasning og det eneste man skal sørge for, er en flot skjuler, som planten kan stå i. I dag er producenterne blevet fantastisk dygtige til at fremstille planterne og kun nærstudering af planterne vil afsløre dig. Stil de fine kunstige blomster i krukker på din terrasse og nyd synet af de flotte farver.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  19 varer

  pr. side
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  19 varer

  pr. side

  Kunstige sommerblomster som fx agapanthus, pelargonier og salvie er alle smukke og farverige blomster at have stående fremme på terrassen. Her slipper du ganske enkelt for, at tænke på at vande og farverne på blomsterne forbliver smukke.

  Kunstige blomster kan nemt pakkes ned og findes frem igen, når foråret og sommeren kommer igen. Hvis du køber kunstige blomster sparer du tilmed penge, da du kan genbruge disse blomster år efter år. 

  Se med her hvis du vil se hele udvalget af Kunstige Blomster