Hængekrukker

Hængekrukker er utroligt populære blandt rigtig mange danskere. Populariteten blandt disse hængekrukker skyldes blandt andet krukkernes fleksibilitet, da de passer til alle stilarter i ethvert hjem. Endvidere er hængekrukker utroligt hyggelige, og virker meget afslappende samtidig med at de skaber et flot, unikt og stilfuldt udtryk i hjemmet. Kig nærmere på vores brede og utroligt flotte udvalg af disse hængekrukker nedenunder, og læs mere om hængekrukker nederst på siden.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  Varer 1-36 af 37

  Side
  pr. side
  1. -30%
   Vægampel - Zink - 60 cm
   Normalpris 89,95 kr Specialpris 62,96 kr
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  Varer 1-36 af 37

  Side
  pr. side

  Hængekrukker er helt specielle, da de skaber kontrast i hjemmet. Potterne får blomsterne op i højden, og skaber derfor et anderledes udtryk end almindelige skjulere. Hængekrukker kan altså medvirke til at pynte de steder i højderne, hvor du synes der virker tomt eller lige mangler lidt ekstra farve. 

   

  Disse unikke krukker har vist igennem tiden, at de især går i hjerterne på de unge, men rigtig mange steder ses disse hængekrukker som et indspark til den hyggelige, moderne og stilrene mode i hjemmet hos alle. 

   

  Et flot farve sammenspil mellem krukken og planten er heller ikke helt ligegyldigt, og derfor er det vigtigt, for mange, at krukken passer præcis til planten, og at begge går op i en højere enhed. Krukkens tilpasning i hjemmet er altså utroligt vigtigt, og ønsker du en farverig krukke der skal sætte kulør i hjemmet, en neutral krukke der skal virke stilren og afslappende eller noget helt tredje, så du kan du finde den i vores flotte udvalg af hængekrukker. 

   

  Vi har altså et stort, flot og unikt udvalg af  hængekrukker i mange forskellige farver, der gør, at vores krukker passer godt ind i ethvert hjem.