Selvvandingspotter

Får du heller ikke vandet dine planter nok? Har du problemer med udtørrede planter, visnede blade og den eneste udsigt dine planter har, er udsigten til en tur i skraldespanden, så læs med her! Vi har løsningen til dig!
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  34 varer

  pr. side
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  34 varer

  pr. side

  Hvad er en selvvandsskjuler og hvad kan den egentlig? 

  Selvvandingsskjulere er perfekte til de stueplanter, som kræver konstant fugtig jord og dermed, at du jævnligt skal vande dem. Mange mennesker fravælger sig stueplanter, fordi de simpelthen ikke får vandet deres planter. Men vi har en nem og holdbar løsning, som består i at man køber en selvvandingskrukke i stedet for en almindelig skjuler.

  Selvvandingskrukke – og hvad er så det?

  Ja, navnet siger jo næsten sig selv! Selv vanding og krukke. Lige netop! Den klarer vandingen selv, så din potteplante ikke går tørstig i seng. I en selvvandingsskjuler har man lavet et tomrum forneden, som kun skal fyldes op den dag planten har suget alt vandet til sig. Det vil altså sige, at der godt kan gå længe mellem, at det er nødvendigt at fylde vand på. Her får planten simpelthen løbene lov til at suge det vand den har brug for.

  Hvordan ved man så, hvornår der skal fyldes nyt vand på? 

  Her vil der være et lille glas med en pind i, som viser dig hvor meget vand der er tilbage nede i skjuleren. Mere simpelt bliver det ikke! På den måde ved du ca. hvornår du skal have fyldt vand på igen. Med selvvandingsskjulere får du bedre tid til venner, familie, arbejde eller hvad der nu måtte fylde i dit liv.