Kakao-Flis Biologisk 2 m3 - ca. 340 kg - Bigbag

2.399,00 kr
Varenummer
4507012

Kakaoflis består af skaller fra kakaobønner, hvilket er et helt unikt og ubehandlet materiale. Skallerne indeholder naturlige næringsstoffer til jorden, og vil med tiden blive nedbrudt langsomt. I de koldeste måneder på året, danner kakaoflisen et beskyttende lag mod frost, hvilket kommer roser og og planterne med rødder tæt på overfladen til gode. Flisen virker tilmed ukrudtshæmmende og holder på fugtigheden i jorden. Hvis du har problemer med snegle (dem uden hus), så kan kakaoflis også være gavnligt, da disse typer snegle ikke kan lide at kravle hen over flisen.

Kakaoflis er godt til surbundsplanter som rhododendron, magnolia og hortensia. Kakoflis forhindrer ukrudtet i at vokse og har en evne til at kunne ligge godt fast mod jorden selv på skråninger. Tilmed holder kaksoflisen på fugtigheden i jorden og det ser yderst dekorativt ud.

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen. 

Kakao-Flis er de lette sprøde skaller fra kakaobønnerne
Indeholder naturlige næringsstoffer, og holder på jordens fugtighed
Øger jordens humusindhold, især i ler- og sandjord
Forhindrer ukrudt
God til surbundsplanter f. eks. rododendron
Ligger fast på skråninger

Strøes i et lag på 2-5 cm

Strøning af 1 pose (2 m3) med et lag på 5 cm, vil række til omkring 40 m2
Strøning af 1 pose (2 m3) med et lag på 2 cm, vil række til omkring 100 m2 

Lokation : 70