Renaissance

Renaissance roser er dansk-udviklede roser, som har et gammeldags-nostalgisk udtryk. De er stærkt duftende, genblomstrende, hårdføre og kompakte. Blomsterne er enkeltsiddende, store i størrelse og der er mange af dem. Læs mere om Renaissance roser nederst på siden.
  Sorter faldende
  Vis som Tabel Liste

  23 varer

  pr. side
  1. Buskrose (Rosa 'Julia Renaissance') - Barrods
   82,00 kr
   Prisen er ved barrods
  2. Renaissance rose (Bering) - Barrods
   82,00 kr
   Prisen er ved barrods
  3. Renaissance rose (Capricia) - Barrods
   82,00 kr
   Prisen er ved barrods
  4. Renaissance rose (Capricia) - Potterose
   130,00 kr
   Op til 20 % rabat
  5. Renaissance rose (Clair) - Barrods
   82,00 kr
   Prisen er ved barrods
  6. Renaissance rose (Ghita) - Barrods
   82,00 kr
   Prisen er ved barrods
  7. Renaissance rose (Isabel) - Barrods
   82,00 kr
   Prisen er ved barrods
  8. Renaissance rose (Katherine) - Barrods
   82,00 kr
   Prisen er ved barrods
  9. Renaissance rose (Sophia) - Barrods
   82,00 kr
   Prisen er ved barrods
  Sorter faldende
  Vis som Tabel Liste

  23 varer

  pr. side

  Renaissance roserne er udviklet herhjemme af forædler virksomheden Poulsen Roser, som satte deres første hold på markedet i 1994 med ’Julia’, ’Isabel’, ’Clair’ og ’Bella’. I dag er der mere end 20 forskellige renaissance roser i sortimentet, så familien er vokset betydeligt gennem de sidste tyve år.

  Poulsen Roser har forsøgt at skabe renaissance roserne i samme ånd som David Austins engelske roser er; en forening mellem de gamle rosers blomsterform, stærke duft, hårdførhed, modstandsdygtighed overfor sygdomme og i øvrigt de remonterende egenskaber som moderne roser har.

  Man må også sige, at det er lykkedes dem til UG. Renaissance roserne er helt bestemt nogle af de smukkeste og mest hårdføre roser vi har på markedet i dag. Vi vil stærkt anbefale dig at have dine renaissance roser stående et sted tæt på terrasse eller sidepladser, hvor du kan nyde den perfekte rosenduft.

  Rosernes oprindelse og genetiske materiale ved vi desværre ikke meget om, da indehaverne ikke har frigivet disse oplysninger til offentligheden. Derfor er der desværre ikke meget at fortælle om deres ophav, ligesom der er om de historiske roser eller de storblomstrende.

  Renaissance roserne er smukkest solitært eller i mindre grupper, hvor de vil komplimentere hinanden. Nogle af vores ynglings er;

  ’Ghita’: En smuk og meget hårdfør rose med mørkrosa duftende blomster. Bliver imellem 1 – 1,5 meter høj og 60 centimeter bred. Er fuldt hårdfør og en helt igennem favorit blandt vores kunder.

  ’Isabel’: En meget flot og klassisk rose med duftende mørkerøde blomster. Den bliver ca. 1-1,5 meter høj og 0,9-1,2 meter bred. Blomstrer fra juni til september måned. Rosen er middeltvoksende, opret og fuldt hårdfør og perfekt til harver, parker og krukker.

  ’Clair’: Smuk fersken farvet rose, som blomstrer fra juni til november. Bliver op til 1-1,25 meter høj, og er fuldt hårdfør. En af de først fire roser og en meget smuk en af slagsen.