Blomstrende stueplanter

Stueplanter behøver ikke kun at være grønne planter. Faktisk findes der en del stueplanter der blomstrer. Orkideer blomstrer længe og er utrolig smukke at se på. Kaktusser kan også blomstre, såfremt de har stået køligt hen over vinteren. Dog er kaktusplanten en plante, som man ofte vælger fordi den også er utrolig flot og dekorativ uden blomster. Nogle stueplanter er mangeårige, hvor andre er bedre egnede til at skifte ud efter blomstringen. Se vores udvalg af fine stueplanter med blomster.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  10 varer

  pr. side
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  10 varer

  pr. side

  Der er stor forskel på, hvor meget dine stueplanter kræver af dig. Nogle er meget nøjsomme, hvor andre kræver en del mere opmærksomhed. Jo bedre du er ved dine blomstrende stueplanter, jo mere blomstrer de.

  Her på Jespers Planteskole har vi et dygtigt og professionelt personale, der altid står klar til at hjælpe dig med god vejledning til, hvordan du passer dine stueplanter.

  Hvis du gerne vil skabe en god atmosfære og en naturlig stemning i dit hjem, så er planter den helt rette løsning. Planter lyser hjemmet op og har en positiv effekt på din psyke. Mange stueplanter med blomster tilfører også en skøn naturlig duft til dit hjem, som er langt sundere end kunstige parfumerede produkter, der i nogle tilfælde giver et dårligt indeklima.

  Stueplanter kan være med til at give farve i dit hjem. I mange moderne hjem, foretrækker man en meget minimalistisk stil, hvor møbler og interiør er i sort/grå og hvide farver. I et sådan hjem, kan grønne store planter virkelig give et friskt pust og skabe utrolig smukke kontraster.