Fittings og dyser

Er du bassin entusiast? Eller er du begyndt at nørde lidt i det med slanger, tilløb og afløb til dit bassin? Så finder du hurtigt ud af, at du ikke kan leve uden forskellige fittings for at nå i mål med dit projekt. Fittings og fontæner er svært at være foruden, hvis du har et lidt større bassin eller hvis noget går i stykker. Læs mere om fittings længere nede på siden.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  33 varer

  pr. side
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  33 varer

  pr. side

  Guide til fittings

  Få det optimale ud af dit havebassin ved at anvende det helt rigtige tilbehør – her går vi i hvert fald ikke ned på udstyr. Mangler du fittings til trykslanger, eller har du slanger som går over fra en stor slange til en mindre slange? Måske mangler du også en fordeler til et sted, hvor der er samlet flere slanger – her har vi nogle med eksempelvis tre udgange, så det bliver nemt og overskueligt med de forskellige slanger.

  Man anvender også fittings, hvis du har regnvandsbeholdere eller tønder – her kobler man dem sammen med slanger og har derved brug for en åbne hane og en modtager hane.

  Her vil du også finde fontæner; vi har en i plastik, som er ganske praktisk. Her får du tre fontæner, eller rettere sagt vandfald, i en boks. Er du ikke til plastik, har vi også fontæner i messing og andre metaller, som giver et mere robust look. Disse fontæner i metal bruges også til fritliggende vandfald.

  Vores udvalg byder også på forskellige dyser, eksempelvis klokkedyse, tulipandyse eller et dysesæt med tre forskellige slags dyser i plastik. Derudover kan det også nemt ske, at du får brug for en vinkelmuffe, hvis din slange skal om et hjørne i opbygningen af bassinet.

  En anden nyttig ting at have er et bunddræn til bundafløb, hvilket er meget praktisk og næsten uundværligt ;-)

  Hvert bassin er unikt; det er derfor nemmest, hvis du kommer ind til os eller ringer, så vi kan vejlede dig i lige præcis dit bassin.