Aqua Kalk - Ecostyle Flere varianter

119.95

AQUA-Kalk er en mere miljøvenlig kalk. Det er et overskudsprodukt fra blødgøringsprocessen af drikkevandet hos vandværker. Ved at bruge den overskydende kalk til at forbedre jorden i haven, hjælper vi vandværkerne af med kalken og undgår udgravning af kalk i kalkbrud.

Hvornår skal græsplænen have kalk?

Det korte svar ville være, at du skal give kalk til plænen, når den har brug for det. Det har den, når dens pH-værdi er mindre end 6-7.
I princippet kan du give kalk til plænen hele året rundt. Og når du bruger AQUA-Kalk, kan du altid sprede kalk i haven uden at risikere overdosering.
Det bedste tidspunkt at sprede kalk er dog i efteråret. Så har både græs, bed og køkkenhave de bedste betingelser for at vokse sig sunde og stærke til foråret.

Grupperede varenumre
Produktnavn - Gå til produktLagerPris Antal
Aqua Kalk 2 kg - Ecostyle
39,95 kr
Aqua Kalk 10 kg - Ecostyle
69,95 kr
Aqua Kalk 20 kg - Ecostyle
119,95 kr
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Aqua-Kalk er 100% støvfri og smitter ikke af på hænder og tøj. Farven er naturlig lysebrun og går dermed i et med jorden.
Tilfører kun den mængde kalk jorden behøver, så græsplæne, blomster og  afgrøder nemmere optager næringsstoffer
Strukturen i jorden forbedres og giver gode betingelser for regnorme og  mikroliv
Der er tilført mikroorganismer, som giver en mere frugtbar jord og styrker  planternes rødder, så græsplæne, blomster og afgrøder i køkkenhaven bedre kan optage næring og blive flotte, sunde og stærke.
Græsplænen bliver mere modstandsdygtig over for slitage.

AQUA-Kalk kan anvendes i al slags vejr uden risiko for svidning af græs og planter. Spred AQUA-Kalk med  hånden eller med en spredevogn. Undgå at spilde på hårde overflader, da granulaterne kan være glatte.
AQUA-Kalk anvendes 1-2 gange pr. år, men kan bruges hele året. Typisk strøes det i perioden marts-maj og igen i sensommeren.

På billedet:
*1 - PerleKalk
*2 - AquaKalk

 

 

Lokation : 70.1