Drivhusblanding 1500 liter - Champost Bigbag

1.890,00 kr
Varenummer
602

Big Bag. Champost plantesæk/drivhusblanding er en blanding af førsteklasses lys, stabil spagnum og komposteret hestegødning samt gødet med champost naturgødning, et helt igennem biologisk fremstillet gødningsprodukt. Anvendes i drivhuset, altankasser og kapilærkasser. Til tomater, agurker, peberfrugter, jordbær, meloner, krydderurter og sommerblomster.

Grav 10-15 cm af den eksisterende jord i drivhuset og læg drivhusblandingen på. Gennemvand blandingen grundigt og jorden er klar til plantning. Det anbefales at tilsætte ugødet muld ved plantning af mindre gødningskrævende planter. Blandingen frigør gødningen langsomt og må ikke gødes de første 2-3 måneder efter plantning. Rækker til ca. 7 m2 planteareal. På planteskolen sælges vi også Champost plantesække, de er beregnet til 2 planter pr. sæk. Det bevirker, at der er mere vand og gødning til hver plante. Dette er en fordel, da udtørring af plantesækken bare én gang kan ødelægge høsten. 

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering.

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Varenummer: 602

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen. 

Sådan regner du ud, hvor mange liter du skal bruge:

(længde i cm x brede i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge   (her er der ikke taget højde for evt. dræn i bunden og planternes eksistenrende rodnet)

 

Lokation : 202