Kunstige juletræer

Køb et kunstigt juletræ - Nemt og genbrugeligt!

Kunstige juletræer bliver flottere og flottere fremstillet. Vi har på Jespers Planteskole derfor valgt at have et større udvalg af disse. Der er både store og små juletræer, så vi har helt sikkert et der passer lige til dit hjem.

  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  7 varer

  pr. side
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  7 varer

  pr. side

  Fordele ved kunstige juletræer 

  Med et kunstigt juletræ slipper du for at tænke på at vande det og at der er nåle overalt i stuen. Fordelen ved et kunstigt juletræ, er tilmed at du kan genbruge træet år efter år. Man er med årene blevet utrolig dygtige til at fremstille disse kunstige træer, så man skal se nøje efter, for at blive afsløret. En anden fordel ved et kunstigt træ er, at det ikke fremkalder allergi, hvis nogen i familien skulle være allergiske. 

  Kunstige juletræer bevarer deres naturtro udstråling og livagtige udseende. De grønne grannåle mister og falmer ikke i farve, hvilket gør træerne genbrugelige i mange år. Kunstige juletræer er også nemme at pakke væk, og når det bliver julesæson igen, er de lige til at pakke ud og pynte - nemmere bliver det ikke.

  Gør rengøringen nemmere med et kunstigt juletræ

  Rengøring efter juleaften bliver også meget nemmere, du slipper nemlig for at skulle feje og støvsuge grannåle op. Efter en dag fyldt med gæster og glæde, så er rengøring det sidste man har lyst til at lave - derfor er et kunstigt juletræ perfekt til dig der vil slippe for rengøringen. 

   

  Plastik juletræ eller kunstigt juletræ

  Det er i bund og grund det samme, men bare forskellige måder at omtale denne slags juletræer på.   Idéer til at pynte et kunstigt juletræ

  Julen er ved at være på trapperne, og juletræet skal pyntes. Det kunstige juletræ har gjort juletravlheden nemmere, men der mangler stadig at blive pyntet. Kig med forneden og bliv inspireret - se også vores udvalg af juletræspynt.

  Levende lys vs. Led lys 

  Spørgsmålet kommer tit: Skal jeg bruge levende lys eller LED lys på juletræet?

  Svaret er simpelt: Begge lyskilder er gode. 

  Det levende lys kræver mere arbejde og planlægning, da det tager tid at balancere lysende på grenene og lysene skal udskiftes en gang imellem. Til gengæld ser det mere traditionelt ud, og er hvad vi er vant til. 

  LED lysende har haft stor fremgang de seneste år, da det er nemt, flot og dekorativt. Det er muligt at skrue op og ned for lysstyrken, og nogle gange også ændre for varmheden af lyset. 

  Det er ikke muligt at give et definitivt svar - det skal være op til den enkelte hvordan de vil pynte deres kunstige juletræ.   Hvor hænger jeg julekuglerne?

  Det anbefales, at man hænger de tungeste og største julekugler kugler nederst og inderst på juletræet, da det er der hvor grenene er tykkest og mest robuste. Hvis man hænger de største julekugler på de tyndeste grene, vil grenen hænge nedad, hvilket man helst vil undgå.