Kunstige juletræer

Køb et kunstigt juletræ - Nemt og genbrugeligt!

Kunstige juletræer bliver flottere og flottere fremstillet. Vi har på Jespers Planteskole derfor valgt at have et større udvalg af disse. Der er både store og små juletræer, så vi har helt sikkert et der passer lige til dit hjem.

  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  1 vare

  pr. side
  1. -50%
   Kunstigt juletræ bred grøn - 450 cm
   Normalpris 14.500,00 kr Specialpris 7.250,00 kr
   Så længe lager haves
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  1 vare

  pr. side

  Hvad er et kunstigt juletræ?

  Et kunstigt juletræ eller plastik juletræ er et træ lavet af materialer som plastik eller andre kunstige materialer, der efterligner udseendet af et rigtigt juletræ. Disse træer kan genbruges år efter år og kræver ikke vanding eller bekymring for, at nålene falder af. Mange mennesker vælger at bruge et kunstigt juletræ af forskellige årsager, herunder bekvemmelighed og allergi hensyn. Men udover disse fordele kan et kunstigt juletræ også være et bæredygtigt valg i julen.

  En af de største fordele ved et kunstigt juletræ er, at det kan genbruges år efter år. I modsætning til rigtige juletræer, der skal fældes hvert år, kan et kunstigt træ bruges igen og igen, hvilket sparer på ressourcerne og reducerer skovrydning. Da mange kunstige juletræer er lavet af genanvendelige materialer, betyder det også, at de kan genbruges eller genanvendes, når de ikke længere er i brug.


  Fordele ved kunstige juletræer

  Med et kunstigt juletræ slipper du for at tænke på at vande det og at der er nåle overalt i stuen. Fordelen ved et kunstigt juletræ, er tilmed at du kan genbruge træet år efter år. Man er med årene blevet utrolig dygtige til at fremstille disse kunstige træer, så man skal se nøje efter, for at blive afsløret. En anden fordel ved et kunstigt træ er, at det ikke fremkalder allergi, hvis nogen i familien skulle være allergiske.

  Kunstige juletræer bevarer deres naturtro udstråling og livagtige udseende der sikrer en god julehygge. De grønne grannåle mister og falmer ikke i farve, hvilket gør træerne genbrugelige i mange år. Kunstige juletræer er også nemme at pakke væk, og når det bliver julesæson igen, er de lige til at pakke ud og pynte - nemmere bliver det ikke.

  Kunstige juletræer er gennem årene blevet af bedre og bedre kvalitet, både højden og størrelsen af træerne er blevet mere realistiske - herudover er de også lavet mere med tanke på miljøet hvor mange af de nye kunstige juletræer er lavet af pe/pvc.


  Gør rengøringen nemmere med et kunstigt juletræ

  Rengøring efter juleaften bliver også meget nemmere, du slipper nemlig for at skulle feje og støvsuge grannåle op fra et dryssende træ. Efter en dag fyldt med gæster og glæde, så er rengøring det sidste man har lyst til at lave - derfor er et kunstigt juletræ perfekt til dig der vil slippe for rengøringen samt slippe for at købe et frisk og grønt juletræ år efter år.


  Hvor lang tid tager det at opsætte et kunstigt juletræ?

  Det tager normalt kun få minutter at opsætte et kunstigt juletræ. De fleste kunstige juletræer kommer med en nem og hurtig samlevejledning, der gør det enkelt at sætte træet op. Du skal blot følge vejledningen og samle træet ved at sætte de forskellige dele sammen. Når træet er samlet, kan du begynde at pynte det med julekugler, lys og andre dekorationer. Så du kan hurtigt få et smukt og dekorativt juletræ klar til at sprede julestemning i dit hjem.


  Hvor mange år kan et kunstigt juletræ holde?

  Et kunstigt juletræ kan holde i mange år, hvis det bliver taget godt hånd om. Kvaliteten og levetiden kan variere afhængigt af træets materiale og konstruktion. Nogle kunstige juletræer kan holde op til 10-15 år eller endnu længere, mens andre måske kun holder i et par år. Det er vigtigt at opbevare træet korrekt, undgå at bøje eller beskadige grenene og undgå at udsætte det for ekstreme temperaturer. Hvis du passer godt på dit kunstige juletræ, kan det give dig glæde og julestemning i mange år fremover.


  Plastik juletræ eller kunstigt juletræ

  Det er i bund og grund det samme, men bare forskellige måder at omtale denne slags juletræer på.


  Idéer til at pynte et kunstigt juletræ

  Julen er ved at være på trapperne, og juletræet skal pyntes. Det kunstige juletræ har gjort juletravlheden nemmere, men der mangler stadig at blive pyntet. Kig med forneden og bliv inspireret - se også vores udvalg af juletræspynt.

  Levende lys vs. Led lys

  Spørgsmålet kommer tit: Skal jeg bruge levende lys eller LED lys på juletræet?

  Svaret er simpelt: Begge lyskilder er gode.

  Det levende lys kræver mere arbejde og planlægning, da det tager tid at balancere lysende på grenene og lysene skal udskiftes en gang imellem. Til gengæld ser det mere traditionelt ud, og er hvad vi er vant til.

  LED lysende har haft stor fremgang de seneste år, da det er nemt, flot og dekorativt. Det er muligt at skrue op og ned for lysstyrken, og nogle gange også ændre for varmheden af lyset.

  Det er ikke muligt at give et definitivt svar - det skal være op til den enkelte hvordan de vil pynte deres kunstige juletræ.

  Hvor hænger jeg julekuglerne?

  Det anbefales, at man hænger de tungeste og største julekugler kugler nederst og inderst på juletræet, da det er der hvor grenene er tykkest og mest robuste. Hvis man hænger de største julekugler på de tyndeste grene, vil grenen hænge nedad, hvilket man helst vil undgå.