Ting til juledekorationer

Hvad giver en større følelse af julehygge end flotte og stemningsfyldte juledekorationer?
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  Varer 1-36 af 78

  Side
  pr. side
  1. Dekorations paddehat - Brun
   59,95 kr
   Så længe lager haves
  2. Dekorations paddehat - Rød
   59,95 kr
   Så længe lager haves
  3. Fix Rulle
   59,95 kr
  4. Glimmer - Flere varianter

   Fra 10,00 kr

   Så længe lager haves
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  Varer 1-36 af 78

  Side
  pr. side

  Levende lys og juledekorationer skaber stemningen

  Det har altid været trendy at lave sine egne juledekorationer af dekorationsler, grenkranse og levende lys. Så det at have friske men også langtidsholdbare materialer og planter, er meget vigtigt i denne sammenhæng, da dekorationerne gerne skulle holde i lang tid efter jul.

   

  Juledekorationer der holder hele julemåneden

  I realiteten kan alle slags blomster, grene, grankogler og planter, bruges til at lave en adventskrans eller lave nogle flotte juledekorationer. Netop derfor, er det en god idé at lave en juledekoration med alle de blomster, grene, grankogler og planter som vi har i forretningen. Det er ikke nødvendigt kun at bruge sukkulente blomster eller planter, ej heller tørrede blomster. Det er nemt at blive inspireret, og lade idéerne flyde hos os.

  Skab din egen julestemning med en flot adventskrans

  Adventskranse kan dekoreres så de indgår i flere steder i boligen, og faktisk pynter hjemmet op på en moderne og stilet måde. 

  Vi giver her vores tips til hvordan du selv kan lave en dekorativ adventskrans der kan pynte hjemme før, i og efter jul. 

  1. Find dit yndlings dekorative fad, og begynd rejsen til at have den flotteste adventskrans i byen. 
  2. Brug en halm, hjerte eller grenkrans efter eget valg, og beklæd den med de blomster eller planter du har udvalgt til adventskransen. Dette kan bl.a. være harehaler, grannåle, røde bær eller andre dekorationsblomster. Brug evt. blomstertråd, ståltråd eller lim til at holde det fast på kransen.
  3. Lav evt. små buketter af mindre blomster efter eget valg, og beklæd halmkrans, hjertekrans eller grenkrans med blomsterne. 
  4. Sprøjt noget snespray på grenene af kransen, for at give den det lækre og jule-agtige look. 
  5. Fordel eller lim noget mos på kransen, for at fremhæve den flotte grønne farve som mos har. 
  6. Læg kransen på dit yndlingsfad, som du havde udvalgt.
  7. Anbring et stort fyrfadslys, kalenderlys, bloklys eller en lysestage med mindre lys, i midten af kransen. Læg gerne nogle julekugler af forskellige farver rundt om kransen, for lige at give den det sidste.
  8. Wupti, så er kransen færdig, og nu har du en lækker dekorativ adventskrans der vil skabe julestemning helt frem til jul, og efter. 

  Dette er bare én måde at dekorere din adventskrans på. Der er flere hundrede måder at lave en adventskrans på, det er kun fantasien der sætter grænserne. Du kan også sagtens bruge kreative materialer, og koble dit helt eget præg på juledekorationen.

  Se også vores andre julevarer hvor du bl.a. kan finde julepynt, julelys og guirlander.