Kaprifolie (Lonicera 'Henryi') 30-60 cm

69,95 kr

Kaprifolier er yndige slyngplanter, der alle har det tilfælles, at de er fuldt hårdføre, nemme at passe og også kendes under navnet 'Gedeblad'. Denne kaprifolie, der kaldes 'Henryi', er én af de kaprifolier, som er uden duft. 'Henryi' blomstrer med fine, små, gulligrøde blomster i juli-august og efterlader i efteråret sorte og meget dekorative bær, der på grund af deres udseende netop er gode til dekorationer - men vær opmærksom på, at bærrene er giftige, så de skal gerne holdes ude af rækkevidde fra f.eks. børn.

Kaprifolierne kræver ikke meget af deres vokseplads, og derfor trives gedegladet fint i skygge og også på husets nordside i de fleste jordtyper. Som klatreplante slynger kaprifolien sig dog naturligt op mod solen og sætter også flest blomster ved de dele af planten, der er nærmest solen. Derfor er det helt optimalt at plante Lonicera 'Henryi' op ad et hegn, en pergola eller espalier i haven eller parken, som planten kan slynge sig op ad.

Kaprifolien 'Henryi' er stedsegrøn, så dens lancetformede, mørkegrønne blade varer ved året rundt. Derudover er planten både sund og hårdfør samt god til at tiltrække sommerfugle.

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.
  • Køb 5 ens 10 % rabat
  • Køb 15 ens få 15% rabat
  • Køb 50 ens få 20% rabat
  • Mængderabatter gælder ikke på allerede nedsatte varer

Bliver 3-4 meter
Stedsegrøn kaprifolie med blanke blade. Aflangt lancetformet, 4-9 cm. 
Små gulligrøde blomster. Sorte små frugter.
Blomstrer juli/ august
Trives i sol/halvskygge
Vokser i en kølig dybmuldet næringsrig og fugtighedsbevarende jord
Middeltvoksende, slyngende og fuldt hårdfør klatreplante. Kræver nogen opbinding
Også velegnet til pergolaer
God sommerfugleplante med høj nektar-værdi

Potte str. fra 1,5 liter

Salgshøjde 30-60 cm

Lokation : 13.0.3